Στα 6 Βήματα…

Πυρ, πριν μας πάρουν φαλάγγι…

Όσο υπάρχουν Έλληνες δεν θα περάσει ο φασισμός των μπάσταρδων προδοτών

Τιμή και δόξα στους Εύζωνές μας που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την σκοπιά τους στο Ιερό Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, σε πείσμα των δοκίμων ανθυποπρακτορίσκων του κώλου που πιστεύουν ότι ξεπουλώντας την ψυχή τους και τον πάτο τους στα αφεντικά τους θα τρομοκρατήσουν τον Ελληνισμό.

Είναι οι ίδιοι μπάσταρδοι αλήτες που καίνε τις Σημαίες μας, που κλείνουν τα παιδιά μας μέσα σε “καταλήψεις” για να καλύψουν την τεμπελιά τους να προάγουν την αχρηστία και να καταστρέψουν την κοινωνία μας.

Είναι οι ίδιοι που είτε βάζουν βόμβες, είτε καίνε τις Σημαίες μας, είτε υπηρετούν σε δημόσια αξιώματα ως λειτουργοί (ναι υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ), είτε καταστρέφουν τις περιουσίες μας στον δρόμο, είτε κάνουν την χώρα ένα παγκόσμιο οίκο ανοχής και άνδρο εγκληματικότητος και λαθρομετανάστευσης, ναι αυτοί οι ίδιοι είναι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι ίδιοι που το παίζουν καθηγητές Πανεπιστημίων και στάζουν δηλητήριο στα μυαλά των παιδιών μας για να τα κάνουν γενίτσαρους επειδή εκείνοι ως τοιούτοι χαίρονται να γίνουνται τούρκικα χανουμάκια στις ανομολόγητες νύχτες τους. Είναι οι ίδιοι που τοποθετούνται κατά καιρούς σε υπουργικούς θώκους και θέσεις ΓΓ υπουργέιων για να μας ξεπουλήσουν είτε πουλώντας και αλλοιώνοντας την ιστορία μας, είτε συμμαχώντες με τους εχθρούς της χώρας μας είτε προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας με τις γελοίες, ανιστόρητες και πουλημένες δημοσιεύσεις τους…

Σε όλους αυτούς λέμε μια κουβέντα… ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ο Λαός δεν ξεχνά, το Έθνος έχει μνήμη και θα πληρώσετε… μην το ξεχνάτε αυτό…

Advertisements

January 10, 2010 - Posted by | Πολιτική | ,

1 Comment »

 1. Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
  Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
  Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
  μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
  Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

  http://enieopsifodeltio.wordpress.com
  http://apps.facebook.com/causes/61685
  http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html
  http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm
  http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
  http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

  Comment by simfiliosi | January 15, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: