Στα 6 Βήματα…

Πυρ, πριν μας πάρουν φαλάγγι…

Πόσο υποκριταράς είσαι ρε Ψαριανέ;;;

ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΦΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!

Έκλεψαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Ψαριανό αφού μπήκαν ποντικοί μέσα στο σπίτι του στην Κάντζα. Ο ίδιος έγινε έξαλλος και μάλιστα ετοιμαζόταν να κάνει επερώτηση στην βουλή όμως τον σταμάτησαν οι συνάδελφοι του αφού κάθε μέρα κλέβουν κόσμο και κοσμάκη και δεν μπορεί να διαμαρτύρεται βουλευτής!

Ζήτησε όμως από τον υφυπουργό εσωτερικών Χ.Μαρκογιαννάκη να του βάλει ένα περιπολικό έξω από το σπίτι που θα κόβει βόλτες στο τετράγωνο. Μέχρι εδώ καλά. Τι έκαναν όμως οι…


κλέφτες που το πήραν χαμπάρι; Άρχισαν να κάνουν ντου στα άλλα σπίτια της Κάντζας και τα ξάφρισαν αφού έβλεπαν ότι η προσοχή της ΕΛ.ΑΣ ήταν επικεντρωμένη σε ένα σπίτι Βουλευτή. Οι κάτοικοι της Κάντζας τα πήραν στο…κρανίο και διαμαρτυρήθηκαν όχι μόνο κατά της ΕΛ.ΑΣ αλλά και κατά το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Ψαριανού που έκανε άνω-κάτω την Κάντζα.

Είναι ο άνετος και …ωραίος Γ.Ψαριανός που όταν έχει προβλήματα ξεγυμνώνεται και εκεί που το παίζει χαλαρός γίνεται…Τούρκος και ζητάει την βοήθεια των αστυνομικών που σε άλλες στιγμές τους λέει…μπάτσους!

από το troktiko

Advertisements

August 24, 2009 - Posted by | Πολιτική |

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: