Στα 6 Βήματα…

Πυρ, πριν μας πάρουν φαλάγγι…

Γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου…

παραθέτουμε από το taxalia:

24 Αυγ 2009

Επίθεση κατά στρατιωτικού αγήματος στην Κοζάνη

Mια ομάδα πανέξυπνων φασιστόμουτρων, έχει εμπεδώσει το παρά του Χρ.Γιανναρά λεχθέν:

“Θα ήμουν ειλικρινά ευγνώμων σε όποιον με βοηθούσε να καταλάβω, γιατί στη… σημερινή Ελλάδα θεωρείται «προοδευτικός» και εξασφαλίζει καριέρα όποιος κατασυκοφαντεί την ιστορία του τόπου του και του λαού του.”
Έτσι, προέβη στη συγκεκριμένη πράξη, που διαβάζετε στην εφημερίδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν αιτία επιτόπου εκτέλεσης, αλλά στην Ελλάδα, θα τους οδηγήσει σε διορισμό σε κάποια εκπαιδευτική βαθμίδα, σε απαλλαγή θητείας και ίσως και στην ..Ακαδημία Αθηνών. Όποιος καίει την ελληνική σημαία τυγχάνει της απόλυτης δικαστικής προστασίας σ’ αυτή τη χώρα και ακριβώς αυτό εξηγεί την μεταπολιτευτική πορεία της Ελλάδας. Όλα τα μυστικά αυτής της χώρας κρύβονται σ’αυτό το απλό ζήτημα: στη δεδομένη δικαστική απαλλαγή όσων προσβάλλουν τα “ιερά και όσια του ελληνισμού”. Όποιος μπορεί να καταλάβει την ιδιαίτερη λατρεία των δικαστών στους κάθε λογής ανθέλληνες, μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
Καλά τα λένε οι φίλοι στο taxalia… ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ! Έχουμε γίνει κοινωνία που επιβραβεύει την παραβατικότητα, τους απροσάρμοστους και τους προδότες. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους είχε πάρει ο τουρκοδιάολος και θα τους έστελναν κανένα 6μηνάκι να φτιάχνουν δρόμους… άντε στον αγύριστο προδοτικά κωλόπαιδα…φτάνει πια… αναρωτιέμαι δεν βρέθηκε κανέναν Κοζανιώτης να τους σπάσει το κεφάλι;
Advertisements

August 24, 2009 - Posted by | Πολιτική | ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: