Στα 6 Βήματα…

Πυρ, πριν μας πάρουν φαλάγγι…

Εμάς μας έχουν όλοι χε…νους, τους λαθρομετανάστες και τους αιώνιους υποστηρικτές τους όμως… στα ώπα ώπα…

Το διαβάσαμε στο Greekalert και μας άρεσε πολύ:

Οι γνωστοί χρήσιμοι-ηλίθιοι εδω και λίγο καιρό έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειες τους σε συγκεκριμένα νησιά του αιγαίου. ( το καλοκαίρι το μπάχαλο ως γνωστόν πάει διακοπές )…
Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι εκδηλώσεις (παρωδίες) σε Χίο, Σάμο και αλλού…
Επόμενο βήμα τους και μεγάλος στόχος τους η εκδήλωση του Νο Border Camp 09 στην Μυτιλήνη (25-31 Αυγούστου)…

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις γίνονται με βασικό θέμα τους λαθρομετανάστες! ( καθόλου πρωτότυπο αλλά τι να κάνουμε; ο καθένας κάνει τη δουλεια που ξέρει)

Να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε από την αρχή πως επειδη ως γνωστόν το “θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει” ισχύει στις περισσότερες των περιπτώσεων που βρίσκουμε ενέργειες των επαγγελματιών αντιρατσιστών…το κολλήσανε και αυτό με την……..Ελληνοτουρκική φιλία!!!!
πως; δείτε εδώ

ας προχωρήσουμε όμως…

Οι γνωστοί δήθεν ευαισθητούληδες κύριοι δεν θα είναι μόνοι τους ( σιγά μην ήταν)
έχουν καλέσει και άλλους τέτοιους κυρίους από την Τουρκία (που φημίζεται για την ευαισθησία της) και από άλλες χώρες (ευκαιρία για διακοπές στο μπαχαλιστάν) και όλοι μαζί θα καταγγείλουν….

Το………… Ελληνικό Λιμενικό, για τις επιχειρήσεις ασφαλούς αποτροπής εισόδου!!!! (μάλλον προτιμούν να τους βυθίζουν τους λαθρομετανάστες γιατί έτσι θα έχουν επιχειρήματα…όπου επιχειρημματα=εκδηλώσεις….όπου εκδηλώσεις=φέρε και μένα μπάρμπα που είμαι δήθεν αντιρατσιστής)

Επίσης θα καταγγείλουν την Frontex ( τι σύμπτωση; ούτε το επίσημο Τουρκικό κράτος την θέλει στο Αιγαίο) γιατί όπως λένε είναι πλέον ένας από τους βασικούς παράγοντες της φύλαξης των ευρωπαϊκών συνόρων (προτιμούν το μπάτε σκύλοι αλέστε και επιδοτήσεις δώστε)

επίσης οι ίδιοι κύριοι θα καταγγείλουν την Ελληνική γραφειοκρατία γιατί όπως λένε οι λαθρομετανάστες …….περιμένουν ώρες σε ουρές ( ενώ για εμάς που δεν ειμαστε λαθρομετανάστες και είμαστε νόμιμα στην χώρα μας… πληρώνοντας τα γαμησιάτικα ολων αυτών δεν τους ενοιαξε ποτέ αν καθόμαστε σε ουρές αλλά ας πάει και το παλιάμπελο)

οι ίδιοι κύριοι θα μαζευτούν λέει εκεί για να καταγγείλουν την μη ευρεση εργασίας για τους λαθρομετανάστες, τα ακραία ωράρια, τις απάνθρωπες συνθήκες και τις εξευτελιστικές αμοιβές!!!! ( βρείτε μου εναν από αυτούς που ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον οποιονδήποτε Έλληνα που δεν βρίσκει εργασία, που δουλεύει ακραία ωραρια ή που οι συνθήκες εργασίας και η αμοιβή του είναι εξευτελιστικές!!!….αλλά είπαμε το να ενδιαφερθείς για κάποιον Έλληνα δεν επιδοτείται!….άρα ….στα αρχ**** μας οι Έλληνες….με τους αλλοδαπούς έχει άλλη αξία η ευαισθησία ).

Αν διαβάσετε το κείμενο θα δείτε και άλλα πολλά…
όπως για παράδειγμα την καταγγελία πως η Ελληνική αστυνομία δολοφόνησε τρεις αλλοδαπούς σε ουρές (αυτό μάλλον ανήκει στην διαφημιστική εκστρατεία “υπερ” της Ελλάδος που κάνουν όλοι αυτοί οι κύριοι…αφού δεν είναι τυχαίο πως αυτές οι καταγγελίες που εντός δεν τις λέει κανείς γιατί δεν υπάρχει καμία απόδειξη…εκτός μεταφράζονται και κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο ως δεδομένο!)
η πως δεν είναι σωστό το ότι από φέτος εκτός από όλα τα άλλα μέσα φύλαξης θα υπάρχουν και θερμικές κάμερες για να εντοπίζουν τις βάρκες των μεταναστών ακόμα και τη νύχτα (αυτό όσο και να προσπάθησα να το αποδικοποιήσω στο που έγκειται το παράνομο δεν μπόρεσα) αλλά για να το καταγγέλουν κάτι θα ξέρουν αυτοί…η τουλάχιστον κάτι θα ξέρουν αυτοί που τους είπαν να το καταγγείλουν!

Αλλά όλα αυτά δεν είναι θέμα…όλα αυτά στον παράλογο κόσμο που έχουμε διαμορφώσει σε τούτο τον τόπο δείχνουν φυσιολογικές αντιδράσεις ανθρώπων που έχουν πολλούς λόγους να τα κάνουν…

Το θέμα είναι αλλού….
Τι έγινε ξαφνικά; και γιατί μόνο εκεί;
πέρσι δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες;
στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες;
γιατί ξαφνικά τον τελευταίο μήνα οι επαγγελματίες αντιρατσιστές έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένα νησιά που χαρακτηρίζονται “ευαίσθητα” για πολλούς λόγους….
Γιατί όλο το βάρος στις Μυτιλήνη, Χιο, Σάμο και Λήμνο;
σύμπτωση είναι πως όλα αυτά πάνε παράλληλα με τα παιχνίδια της Τουρκίας στο Αιγαίο;
είναι να γίνει κάτι εκεί και δεν το ξέρουμε;
προετοιμάζεται το έδαφος για κάτι;
να ρωτήσουμε την Λίτσα Πατέρα ή να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα στρατιωτικά μας έγγραφα;

Σχόλιο μας: Είδατε που τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο;;; Προωθούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ την Open Society για να γίνουμε όλοι ΔΟΥΛΟΙ και ΣΚΛΑΒΟΙ των μεγάλων, και να για να συμβεί αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, έτσι είμαστε πιο εύκολα ΘΥΜΑΤΑ…

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ!!!

Advertisements

August 20, 2009 - Posted by | Λαθρομετανάστες, Πολιτική | ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: